Főoldal

Franke drótcsapágy... egy találmány győzedelmeskedik

Franke drótcsapágyak A Franke drótcsapágyak alkalmazása különösen olyan esetekben előnyös, amikor a kapcsolódó/illeszkedő szerkezet alumíniumból, acél öntvényből, bronzból, rozsdamentes acélból, stb. készül. A (futó)gyűrűk beilleszkednek így lehetővé teszik az acélnál lágyabb anyagok használatát.
Az alumínium görgős lineáris vezetékek az ipar minden területén megállják a helyüket, precíziós mechanikák telepítésénél, optikánál, csomagológépeknél, orvosi felszereléseknél, papír feldolgozásnál, portálrobotoknál, élelmiszer-előállító gépeknél, stb.
A csapágyak fő jellemzői a gazdaságosság és a kis keresztmetszetek.

Lineáris vezetékek Az alumínium tűgörgős lineáris vezetékek az ipar minden területén megállják a helyüket, precízós mechanikák telepítésénél, optikánál, csomagológépeknél, orvosi felszereléseknél, papír feldolgozás, portálrobotoknál, élelmiszer-előállító gépeknél, stb.

Pozícionáló rendszerek   A Franke mozgató és pozicionáló rendszerei számtalan lineáris- és forgóasztalt, valamint a kompatibilis CNC-vezérlők választékát nyújtják. Az alkotóelemek moduláris jellemzője a lineáris- és forgósztalok számos variációját, illetve ezáltal komplex többtengelyes pozícionáló berendezések kialakítását teszik lehetővé.

» További információk a Franke német nyelvű honlapján: www.franke-gmbh.de vagy Pölöskei Örsnél a 06 (30) 630-94-56-os telefonszámon és a poloskei@skft.hu e-mail címen